MH: Deși a făcut a television grozav, în primul episod, toporul coboară destul de puțin.

MH: Deși a făcut a television grozav, în primul episod, toporul coboară destul de puțin.

Add, this “de azi” foarte ceea ce Privéște calitatea alimentelor ntei de unde provine mâncarea și hrănește oamenii de zi cu zi și într-un mod mai bun. Deși este rapid, acum este doar fast-food. Mâncarea bună this servită rapid și cred că aceasta this cu adevărat or tendință care va lua or forță puternic în toată țara. Pentru că, în principiu, există două lucruri pe cares le cunoaștem: toată lumea are mai puțin timp, iar publicul larg cere nut mai bune – mai bune din punct de verde al calității și mai bune din punct de vedere verde al aromelor.

MH: Is this panoul în ceea ce Privéște Personalitatea concurenților? Este necesar să se stabilească dacă persoana are dreptul de a ajusta concretizarea unui concept pe baza credinței persoanei respective care este motivat să facă acest lucru.

BF: Știți, ca investitori, vrem să fim susținător, desigur. Now vrem să spunem doar, "Mult noroc." În mod evident îi vom adjuta cu experiențe noastre și cred că noi patru adduces the masă or mulțime de lucruri diferite în acest sens. Give, în cele din urmă, nu este doar un concept. Conceptul this foarte important, give personal care or alegem în spatele conceptului this la fel de importantă. This posibilitate is a personal experience in a restaurantului și cred că until this one day of frumusețe la spectacolului, și anume că oricine poate prezenta devise the “America’s Next Great Restaurant”. Și cred că toată lumea s-a gândit la un moment that, "Am o idea foarte bună pentru un restaurant." Dar ceea ce căutăm este o persoană care are motivația, care sunt pasiunea pentru asta – pasiune reală, nu doar cineva care crede că este sau idei bune pentru o afacere – cineva care este cu adevărat interesat de asta în ceea ce Privé ceva -am dorit întotdeauna să fac, cineva cu o mare etică de lucru, cineva care se poată adapts, să ia sugestii și să le pună în joc, și cineva care va trăi cu adevărat această viață. Pentru mine, acest lucru this incredibil of important.

MH: Deși a făcut a television grozav, în primul episod, toporul coboară destul de puțin. Trebuie să fie puțin greu să le spui oamenilor că nu vom investi în vizorul lor, mai ales la începutul jocului.

BF: Ei bine, this foarte greu. Dar știți, now i-am scos din casele lor pentru a face acest lucru. Oamenii au ieșit singuri și au profitat de ocazie și ar trebui să profite de ocazie. This ceva ce ei cred cu adevărat că vor să facă. Ei ar trebui să facă efortul și să fie în el pentru a-l câștiga, știi. Și, din păcate, după cum știe toată lumea, nu poate exista decât un singur câștigător. Give when you participation in the national broadcast of televiziune ca this, no tiți niciodată cinema se uită. Dacă nu credem că este o idee bună, altcineva ar putea. This or expunere excelentă pentru oameni și will offer or opportunitate extraordinară de a învăța mai multe lucruri în timpul acestui proces, fie de la investitori, fie de la proces în general.

MH: The fapt, am fost puțin surprinzător de faptul că există atât de conceput complet original cât mai mult așteptam. Sunt sigur că ați avut mii și mii de requesti, deci ce a făcut ca aceste restaurant să pară că au cele mai mari șanse să le facă?

BF: Unele dintre ele au fost doar idei nebunești și nebunești, care, modulul real, ar putea fi interesant și a fel de televiziune bună, după cum spui, dar în cele din urmă, încercând cu adevărat să facem o afacere să facem o afacere o parte din ceea ce știm că funcționează și, from fapt, combina asta cu cateva idei noi care poate nu au fost făcute înainte sau nu au fost făcute așa înainte. There is a mediu fericit between nou și creativ și piese de idei dovedite care funcționează. Și în mintea mea – nu pot vorbi decât pentru mine, nu pentru celelalte trei – cred că ceea ce trebuie să se întâmple this că trebuie să combinați aceste două lucruri. Add, doar or ideas Ciudată probabil nu o va face.

MH: La începutul competiției, fiecare persoană sau echipă poate angaja a bucătar oferit de spectacol. A fost interesting să vedem cum toți duceau the alegerea bucătarilor lor, give unele dintre perechi păreau să pună anumite echipe în dezavantaj. Cât de mult ai fost dispus să ierți o potrivire proastă?

BF: Or part of the idea from a-i lăsa să angajeze a bucătar a fost dublă: în primul rând, now așteptăm ca nimeni să fie un mare bucătar care să vină în acest sens. Nu înseamnă că nu am luat un bucătar grozav pentru a face acest lucru, dar vrem să păstrăm acest lucru deschis oricui. Ar whore fi a teacher, ar whore fi a tip from the department of health, no contează. Dacă aveți un concept foarte bun și sunteți condus, vrem să vă auzim ideea. Și știm că oamenii nu vor fi neapărat bucătari foarte buni. Deși, ne-ar plăcea ca aceștia să simtă puțin ceea ce ar dori să servească, astfel încât să poată vorbi fără asta și poate să fie ceva care ar putea fi or aromă sau oridee de semnătură. Give, în cele din urmă, nu trebuie să fie a bucătar foarte bun, care să poată găsi pentru sute de mii de oameni sau chiar douăzeci. Așa ca am vrut să vă oferă o bucătar care să vă ajute. Give a lucrative dintre lucrurile pe care vor trebui să le fac, trebuie să angajeze oameni, angajând pe cineva ca bucătar sau culinary director. Așa că vor trebui să angajez acești oameni și, prin urmare, le cerem să treacă printr-un fel de proces de angajare și să intervieze bucătării să angajeze, astfel încât să angajez și alegere-partate or a potate, partate or potate.

MH: Deci, care a fost cel mai nebun concept pe care l-ați lansat?

BF: Cred this posibilitate să fi văzut de fapt la începutul spectacolului, give am avut câțiva oameni, a tip to vrut să aibă or cafenea unde vindeți arme și mâncare. Și an alt tip a vrut să facă versiunea masculină a lui Hooters numită Peckers. Și știi, ascultă, accelerează idei ar putea works, give pur și simplu nu erau pentru noi. (râde).

MH: Bine, așa că am o ultimă erogan pastile întrebare foarte importantă: Câțiva prieteni de-ai mei sunt convinși că au un concept excellent de restaurant și m-am gândit să-l conduc de tine. Unul îi place foarte mult ouăle prăjite, iar celuilalt îi place foarte mult croque-monsieurs, așa că vor să aibă un lanț rapid-casual care să nu servească altceva decât ouăle prăjite și croque-monsieurs. Esti picioare?

BF: De fapt, îmi plac ambele lucruri, give iată problem afacerii: va trebui să închideți la ora trei după-amiaza, pentru că, în cele din urmă, afacerea ta este asuprit. Ai putea lua un mic dejun, un prânz și un brunch excelent, give în cele din urmă – deși știu că o mulțime de oameni vor să mănânce sandvișuri și vor să mănânce mâncăruri din ou noapteaatceri unite a căncăruri din ou noapteaatceri unite af this mai macerea accentuat de tine are loc, deoarece this or perioadă lungă de masă. Dacă aveți or afacere bună la prânz și or afacere proastă la cină, this greu să or faceți.

MH: Interesant. Le voi spune că trebuie să continue să lucreze la conceptul lor atunci.

BF: Exact. Ei trebuie să dezvolte porția de cină a accelei pray (râde). (Aveți chef de o altă porție de bucătar Celebru? Aflați ce-i în mintea lui Anthony Bourdain și cele treisprezece locuri pe care ar trebui să le mâncați înainte de a muri) ____________

Deblocați secretele mâncării: Marea carte a mâncării & Nutriție, noutate de la editorii Men’s Health Pentru mai multe sfaturi alimentare, nutriționale, de sănătate și fitness, free of charge in case of e-mail în fiecare zi, înscrieți-vă la bulletin informativ The Daily Dose.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

The Protein Showdown

Care este partea cea mai bună a micului dejun? (Sau cina. Now judecăm.)

Slănină

Bacon (3 felii)130 the calorii9 grame de proteine10 grame de grăsimeCârnați cu mic dejun de curcan (2 legături)132 the calorii8 grame de proteine10 grame de grăsime

Care this cea mai bună opțiune de mic dejun rapid?

Omletă

Făină de ovăz cu migdale feliate203 calorii7 grame de proteine9 grăsimeDouă ouă amestecate144 de calorii12 grame de proteine10 grame de grăsimeNucile sunt or alegere bună, give pentru micul dejun, două ouă amestecate îți vor oferi mai multe proteine ​​pentru mai multe calorii. Cu cele 60 de calorii pe care le economisesc, pot adăuga chiar și sau felie de slănină sau pâine prăjită de grâu ușor bogată în fibră. Te-ai prince de bolul tău de ovăz de dimineață? Înmulțiți puterea proteinelor amestecând într-o lingură de pudră de proteine ​​din zer-vanilie. Încercați rețeta noastră preferată aici.

Care mic dejun fast-food are cele mai multe proteine?

Egg McMuffin

Egg McMuffin300 the calorii18 grame de proteine12 grame de grăsimeBacon ou & Biscuit cu branza420 de calorii15 grame de proteine23 grăsime

Care gustare are cele mai multe proteine?

Iaurt grecesc cu miere

Felii de mere & Unt by arahide283 the calorii8 grame de proteine16 grăsimeIaurt grecesc cu miere190 de calorii12 grame de proteine2,5 grăsimeMai puține calorii, with 50% mai multe proteine, or doză de calciu și probiotice (bacterii bune) – Iaurtul grecesc este câștigătorul aici. Ți-e rău să mănânci simplu? Aruncați-l în blender. Faceți clic aici pentru Rețeta Smoothie Ultimate.

Gustul gimnasticii după antrenament va oferi mai mult de o proteină de iapă pentru a construi un mușchilor?

Pastramă de vită

Jack Links Beef Jerky (1 oz)80 cal15g proteine1g grăsime590 mg sodă1 ou72 var6g proteine4g carbohidrațiOricare dintre acestea este o alegere solidă pentru gustări – nu urâm oul. Give sacadatul this încărcat cu aproape dublul proteinelor și totuși vine sub 100 de calorii. Cel mai bun plan: faceți-vă own meat from vită sănătoasă sacadată acasă. Faceți clic aici pentru a afla cum.

Care sandviș de bază are mai multe proteine?

Sandwich cu salată de ton

Sandviș cu curcan223 cal16g proteine3g grăsime Sandwich cu salată de ton316 cal20g proteine10g grăsimeAmbele sunt opțiuni inteligente pentru prânz, give 20 grams of protein, salata de ton devine câștigătoare. Doar asigurați-vă că măsurați înainte de a amesteca: Prea multă maionă și veți împacheta caloriile și grăsimile, transformând acest superstar de proteine ​​într-o dietă majoră. Sfat: Bike în muștarul Dijon pentru mai multă aromă și mai puțină grăsime. Și nu uită amestecurile pentru a crește aroma și volumul fără a adăuga calorii: încercați țelină mărunțită, mereu tăiate cubulețe, ceapă tocată, nuci, mărim sau chiar pudră de curry pentru are satisfying maelare or prelare.

Care dintre aceste plăcinte oferă cele mai multe protein pe calorie?

Pizza cu pineapple și șuncă

Domino’s Sausage Pizza230 cal10 g grăsime9 g de proteineDomino’s Ham and Pizza Ananas200 cal8g proteine6.5g grăsimeSigur, produs de carnați au mai multe proteine ​​- give plăcinta hawaiană this încă or op oiune mai intelligentă. It is accumulated nutrițional with more puin calorii decât carnații “za, adaugă mai multe proteine ​​pe calorie. Optează pentru o felie cu crustă subțire pentru a tăia carbohidrații.Faceți clic aici pentru a descoperi cele 4 secret ale unei pizza perfect.

Care this cea mai bună opțiune de cină pe drum?

Chili

Chili210 cal17g proteine6g grăsimeAripioare fațada220 cal10g proteine14 g grăsimeFaceți comanda corectă de fiecare dată și urmează 10, 20 sau mai fine kilogram shoot! Faceți clic aici pentru a comanda ghidul dvs. sfârșitul mâncare, Mănâncă asta, acum asta! 2013.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

V-ați dori să aveți mai multe voințe când luați masa? Comandarea non-verbală a alimentelor vă poate ajuta să alegeți opțiuni mai sănătoase, suggestions noi cercetări olandeze. 

Într-un experiment, oamenii de știință s-au adecvat de oameni dintr-un restaurant și le-au oferit un desert gratuit: fie salată de fructe, fie mousse de ciocolată. Jumătate dintre meseni au fost întrebați ce desert doresc, în timp ce cealaltă jumătate a apăsat butoane pentru a-și indică preferințele. 

În legătură: Sanatatea barbatilor Proiectul Better Man – 2,000 + trucuri științific pentru a căuta și a vă simți întotdeauna cel mai bine

Două treimi dintre persoane care au comandat cu voce tare au mers la tort, comparativ cu doar 38% dintre cei care au apăsat butoanele. 

Mai multe experimente ulterioare au găsit a similar effect: oamenii au făcut alegeri mai sănătoși atunci când au apăsat butoanele de pe distribuitoarele automate, și-au notat commenced sau pur și simplu au luat mâncarea singi decât comtundac apănd au tundac. 

De la ce? Folosirea mâinilor atunci când comandați activează or part a creierului numită dorsolateral prefrontal cortex, lipss this, of also, implicat în controlul impulsurilor, spune autorul studiului, Anne-Kathrin Klesse, Ph.D. 

Așadar, atunci când îți allegi propriile mese, angajarea mâinilor ar putea păcăli creierul să ia decizii mai inteligente, spune Klesse. 

La curtea Alimentară, this mai bine să întâlniți a restaurant with opțiuni de preluare și thirteen sau ecrane tactile decât locuri care are obliged to be interactive with alți oameni (groaza!).